Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola Tesla sisa vesla!
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!
Bukvar u ruke mujoooo...
HEBAT SLUCAJ ..IMA TOGA KOD NJIH NA PASJA PRESKAKALA SAMO STO SVE NE OBJAVLJUJU..ALI NISMO BAS MI SVI POTKOVANI SA GEOGRAFIJOM DA BI MOGLI BAS OSICATI O KOJOJ SE ZEMLJI RADI TREBALO JE BAREM TO NAVESTI..
Znamo da nije bio musliman. Da jest, naslov bi bio \"Terorista ranio četri hrabra američka policajca u policijskoj stanici\".
Detroit = Crnci Ne vidim ništa novo u ponašanju, osim što su malo precizniji sada pa mogu i da pogode nešto na kreku (ako prvi zapucaju).
napadac je slucajno koze crne boje, osim policije nema drugih svjedoka, dok ne ispliva za koju godinu video snimak dogadaja. poznat scenario made in USA.