Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako tako upucase jadno dijete...A, pardon, nije ubio Zidova? Terorist!
Bio sam prisutan u jednom restoranu kada se Siptar koji zivi valjda u Njemackoj,zali rodjaku,takodjer Siptaru,kako se sa Kurdima ne moze izaci na kraj,kako su nazadni,teski,fanaticni,i kontam u sebi,jeli moguce da ima nego gori i od Sipaca na planeti,pa tek onda mogu zamisliti kakvi su tek Kurdi.
Ko kaze da je Kurd iz Irana? Imena kolega...
KAd mu prije isprase mozak,pa ja sam u njegovim godinama masto da prcim PAmelu Anderson,da se suncam na obalama Florode ili Californie,da Novu Godinu slavim u Insbruku,da idem na derbi Juventus Milan,kakve su ovo psihe,sta im rade,nikada mi nece biti jasno.
Ne znam bas da su djeca od 15 g iz Srbije dolazili u Bosnu i da su pucali na nase Policajce,a to je sasvim izvodljivo. Ok,rat,ali zasto manipulacija nad djecom,na to sam mislio.
kmer. vi ste nasi kurdi
napo čoek američku policiju ... što li bože dragi
Od kad je to Sydnej u americi?
pozdravi nastavnika geografije od mene i kaži mu da je promašio profesiju