Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je drzava.Jucer osamario...danas u zatvoru cetiri mjeseca.Kod na covjek ubije covjeka...sudjenje traje po 7,8 godina...i onda ga osude na 4 godine.Vise trajalo sudjenje nego kazna....skuplja pita nego tevsija.E drzavo sugava....
Ali jedno je sigurno-za cijelo to vrijeme,i vrijeme sudjenja i vrijeme presude-sejdo zeljkoKomsic loče pivu ko volusina vodu.Kao vodu sto vo pije.Sejdo komsic bi i u ratu u jednoj ruci drzao pusku-u jednoj pivu od 2 litra.Kao sto je i drzao u proslom ratu-i opet dobio ljiljana kako gabje dobio i u proslom ratu-a sada nebi bila plata 6000-nego 12.000!Jadan je ovaj narod i drzava!
Čuj podnaslova "Simpatizer desnice", kao da si reinkarnacija Hitlera ako nisi ljevičar haha
Mogu li ja mu dati 2 šamar. Onako!
Da se to deslio u bih,gorile bi ubile boga u njemu. Nebi ziv ni doceko sudenje
Nije puno 4 mjeseca, postoje slavan, usao u istoriju.isplati se osamariti predsjednika
Naši bi smradovi izmislili atentat
Isplatilo se....
oooo
Neka si babojebca trebo si šakom
Trebo ga je popishat
cuj izazvao bi ga na dvoboj, d'artagnan za sirotinju
Kad treba osudit nekog ko ne podrzava politicku vlast, sud rjesi spor u roku od 24h.
naravno ovaj kloc udara predsjednika, treba mu dat 2 godine al govorim o nasim prilikama