Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I da dodje cijela sipa tu je Mevlid i ekipa..
S obzirom na činjenicu da u Francuskoj živi veliki broj muslimana, ti glupi teroristi su osim žrtvama (i njihovim porodicama), upravo njima nanijeli najveću štetu..
Aj da se jednom i s tobom slažem.
Na ovoj sirotoj planeti svako nekoga "puljka", a realno nas je previše, tako da će krvi biti sve više..
Ma dosta vise ovog, hajmo malo ovo: https://www.youtube.com/watch?v=242nmIT23P8
Da budu vrsili redovne pretrese svaki mjesec... nesto tragicno mora da se desi da bi se policija, vojska i obavjestajne sluzbe preobudile. da su radili svoj poso mozda su mogli sprijeciti ovu tragediju.
Kraj radikalnog islama u europi, kažu da če pozatvarati sve takve objekte, naravno za normalne vjernike če uvijek biti mjesta
ja ne znam i sta su do sada cekali.........zna se gdje se radikalizuju, zabraniti takodjer sve forume na netu koji sluze za radikalizaciju, ostro kaznjavati govore mrznje..........satrat u korjenju
Za početak bi bilo dobro obustaviti bombardovanje Sirije, Iraka, Libije i Afganistana od strane zapadne koalicije.
Krenuo je identičan scenarij kao i u Americi. Sad će objavit kako će NSA da krene prisluškivat sve razgovore u Francuskoj i policija će da uspostavi policijsku državu s uzimanjem svih ljudskih sloboda.
Prenosimo uživo događanjanja iz Bosne i Hercegovine: Rano jutros u okolini Čelinca naš reporter Zuhdija Kreševljaković uočio je grupu naoružanih ljudi sa neobičnim uniformama. Naše kamere su to zabilježile, kako bi uvjerili gledatelje da se spreme za eventualni teroristički napad. Međutim, ispostavilo se da su to bili samo policajci koji su vršili svoju dužnost.
Упадају и разваљују к'о српска полиција редакцију Кликса.
....a što vas dvojicu pakaš boli onda ??? ehhehehehe
Ови Французи су патетични...хоће да глуме Србе :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)