Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega strašna tragedija izazvana prirodnom nepogodom - zemljotresom. Ovom narodu treba da državni organi BiH izraze svoju sućut i pošalju 100 šatora, 100 deka i nešto konzervi, jer mi nismo bogata zemlja i to je naš domet u pomoći, ali smo zemlja koja je prošla golgotu rata i zna što je kataklizma. Bitno je makar malo ali da odsrca pošaljemo bar nešto da se makar simbolično pokaže dobrota bosanskohercegovačkog čovjeka, srbina, hrvata, bošnjaka i svakog drugog koji ovu zemlju osjeća kao svoju domovinu. BiH ne može spasiti svijet, ali može minimalnim simboličnim gestom pokazati da na Balkanu postoji jedna državica, koja je mnogo propatila, koja mnogo pati i danas, ali koja ima srce da razumije čovjeka u potrebi.
Sve po muslimanima,ako nisu ratovi,onda su vremenske nepogode ,zemljotresi itd. Po Indijcima,koji vjeruju u svetu kravu takodjer.
a sta su i ovi Bogu skrivili
Postoji li selektivni zemljotres za zgrade tipa "Avaz"...
Zasto uvijek bijeda najebe?
nema to veze sa bijedom vec jednostavno zive na mjestima gdje su ucestale tektonske aktivnosti
prirodne katastrofe ne biraju mjesto i vrijeme.