Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ona Navalna već 2 godine. .
pa miša mu nije valjda da se neka istina probila uzapadne medije još da objave snimke navaljnog koji vodi proteste rusija za ruse koja je ruska fašistička frakcija
Sve ruski igraci, podrzavaju Trumpa.
Mnogo će se dedica nasekirati hahahaha
vao koliko im je ugled pao zadnjih par godina, nevjerovatno
Dedi Bidenu ni uposlenici više ne dolaze na poziv u firmu... Zeleni se javno rastavio od žene, zašto je je zovete Zelenska???
Oj koji cinizam gurnula muža u smrt i sada glavna faca.
O mrtvima sve najbolje. Ali Navaljin je imao takve sovinisticke rasne nacionalisticke izjave, tako da je Putin za njega mala beba.
Nece niko slusa Bajdino supljanje, od svih americkih cirkusanata na predsjednickoj poziciji, on ih je sve nadmasio. Sto bi se reklo, prekucao igricu. Nikada americka tzv. globalna politika nije bila neodredjenija, zbunjeno i bespomocno djelovala kao za vreme Bajde. Trump, za kojeg se zna da ce dodatno podijeliti americko drustvo, pobijedit ce na izborima, to dovoljno govori o Dzou ;)