Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle najgori pravosudni sistem je bosanskohercegovački, ovdje bi mu još isplatiti odštetu za bespotrebno maltretiranje po sudu, znači najgori pravosudni sistem na planeti, uostalom kao i sve ostalo! Nažalost!
koga racku zaboli za ovim likom,dosadni ste...koje ba ON
Pa eto ti traži sebi šta zanimljivije za čitati i gledati. Nemam pojma, gledaj reprize emisije Znanje Imanje iz 1989.godine na youbtube. Imaju sve.
U ranijem članku ste naveli: "optužen da se na Valentinovo 2013. agresivno posvađao s djevojkom koja je iz straha pobjegla u zahod i sklupčala se oko školjke, a on je ustrijelio kroz zatvorena vrata i branio se time da se, kao mnogi drugi u toj rasno nepovjerljivoj zemlji, bojao upada kriminalaca u svoju kuću" Znači lik se posvađa sa djevojkom, ona se sakrije u wc, on je izrešeta kroz zatvorena vrata i onda izađe pred sud i javnost sa pričom da je mislio da puca u nekog drugog? I to mu skoro upali samo zato što je bogati bijelac? Jednom rječju gad!
Da je bilo neko islamsko ime umjesto njegovog, ni zamisliti ne mogu kako bi sud a tek svijet komentarisao ovo. -.-
Ne postoje islamska imena. Sva imena su božija, pa je tako Marija u Egiptu muslimanka itd...itd...
Celeron, znas ti dobro sta ja pricam, jedno je ako se zove Marija a drugo ako se zove Merjem! To sto ti pricas se nekad davno davno pikalo, danas ne.
on nema noge nego dva komada gvozdja
Ajde
Sto se ne vadi na narkomaniju!!! To je sad hit kod balija..... 🇷🇸
Ovde se jasno vidi ko ima komplekse!!!! 😂😂😂
i Juznoafricka republika ima brzi i bolji pravosudni sistem od BiH. Hvala ti VSTV BiH na naredu.
Jebena Juznoafricka republika je clanica G8+5 i ima najacu privredu Afrike...nemoj nikog podcjenivati :)
Ovaj ne znam sta je Juznoafricka republika haman...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)