Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Saudi i Bahrain, pa ima li večeg ljudskog smeća?
turska i pakistan
srbija,rusija,kina,irak iran
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bahrein je oko 65% siiti. a kralj sunit.tamo su skoro svakodnevno protesti protiv kralja. 2011 zamalo da dodje do gradjanskog rata kao u siriji, ali su ameri i cia pomogli u ugusenju pobune jer u bahreinu je americka baza sa nosacem aviona. kralj zavisi samo od podrske amerike i saudijske arabije, kao sto asad zavisi od irana i rusije-koja ima baze u tartusu i latakiji.
Prekidanje veza neznači rat nego jebanje naroda u mozak..... Što znači radi nečijih interesa neke zemlje su prekinule veze, a to znači jebavanje naroda u zdrav mozak radi par morona koji to rade.. Isti slučaj kao Turska i Rusija neke budale skinule avion i eto sranja ali ne u diplomatiji nego u narodu.. nemože ovo nemože ono.. itd.. Slična stvar kao u EX YU.. kada su nam sve prekinuli onda je ološ uzeo stvar u svoje ruke i dan danas nas jebe u mozak.. ali opet narod. koga drugog
U TURSKOJ NOVI ZAKON VJERENICI SE NESMIJU DRŽATI ZA RUKE PRIJE BRAKA hahaahahahahaha
Ahahaha a vidi dokaza o incestoidnoj naciji: http://www.telegraf.rs/vesti/1917038-eksplicitni-sadrzaj-18-39-starih-srpskih-erotskih-pesama-preci-su-nam-bili-perverzniji-od-nas-foto
Likovi sa nadasve plemenitom pojavom... Ccc... Gdje ih samo nalaze...
Šiiti do POBJEDE!
hvala jarane ima da rasturimo sunitske nevjernike
@BorisYeltsin Pravi vjernici su šiiti, Muhamed, naš veliki prorok je rekao ko su njegovi nasljednici, jedino suniti to ne poštuju, već postavljaju svoje ljude na to mjesto, a to je veliki grijeh.
toooooooooooooooooooooooooo toooooooooooooooooooooooooooooo ajmoooooooooooooooooo samo se porokajte između sebe toooooooooooooooo udriiiiiiiiiiiiiiii jurišššššššššššššššš jurišššššššššššššššššššššššššššš atomskuuuuuuuuu hoćemo deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii svi u napad juriššššššššššš koljite seeeeeeeeeeeeeeeeeee vadi sablje i koljiiiiiiiiiiiiiiiiii
hsahshahsahsah je li zna djeka da igra
bakir i sda na haparatima svi protiv irana
Imali ijedan stručan Bosnjo da mi objasni kako su Turci i Azeri velika braca, jedni Suni, drugi šije a ovi Arapi i Iranci se prepucavaju ko je veći Musliman ?
Jest se ovaj razvalio od hrane i alkohola, eksplodirace. Suniti kojih je mizeran broj u Bahreinu vladaju a sijiti kojih ima deset puta vise ne smiju pisnuti. Cak sam negdje procito da je ova vladajuca porodica u Bahreinu ista loza ko ovi nevjernici u Saudijskoj Arabiji.
Pa tako ti je i u Siriji. Na vlasti je alevitska elita okupljena oko Asada, ugnjetava 74% sunitskog stanovnistva koji ga ne zele na vlasti. Alevita je ukupno 12%.
Nisu mi jasni minusi... jesam li sta pogresno napisao? Jesam li koga uvrijedio? Jeli sta laz?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bahrein, Katar, Emirati, Arabija, sve su to ista arapska govna koja finansiraju vehabije i ostale teroriste kako kod nas tako i u Evropi i svijetu
Nađi mi neku instituciju gdje za sebe kažu da su "vehabije"?
Evo sad cu
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Bit će šije vs Suni i još kad se ISIS uključi bit će dar-mar
razbićemo sune ko beba zvečku sjeme im nevjerničko
20 marKi na iran...
boj ne bije svijetlo oruzije,vec boj bije srce u junaka...
Nadam se lancanoj reakciji i ostalih arapskih zemalja!
ŠIITI vs prljavi krivovjernici sune 10:0