Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osnuješ kompaniju sa jaranom,lažeš na odboru,dobiješ otkaz,vratiš se preko štele,onda ti ucjenjuješ i daš otkaz odboru,potpuno zagospodariš kompanijom =san svakog prosječnog židova.
Nikad ne vjeruj Židovu!...Nikola Tesla.
Vidim nešto mi čudni odgovori u zadnje vrijeme.
lažov!
Šta očekivati od umjetne inteligencije kad su njeni tvorci lažovi i varalice?
Umjetna inteligencija najveća prevara 21 stoljeća. Sad ce retard koji pojma nema o tome rec sta bosnjo zna da ti unaprijed jebemm mater
Rijetko odvratan lik. Bez da spominjemo kako je seksualno zlostavljao sestru, koja je sada mentalno nestabilna online prostitutka.
Laganja????Upozoravao je na opasnost razvijanja AI i to nije odgovaralo akcionarima.
zbog "leganja" 😄😄😄
Bolje s biroa 3 mjeseca po 3 stoje
Sad je 5 stoja, digo se standard