Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinut ce te vi puno letova
Ukinite i za BiH, Sloveniju, Spaniju, zemlje Juzne Amerike, Irske…mi vas zovemo genocidasima. Cionisti su pocinili genocid i postali su genocidasi.
Nije optužba, već presuda.
Wow! Koji udarac!
Eto sad će Južna Afrika da plače 😂😂
Cuo sam da cionisticki ministar sigurnosti nazvao sud u Hagu antisemitskim.😎 Vjerovatno najbahatija i najarogantnija nacija trenutno u svijetu. Dobili su i epitet genocidasa.
treba izolovati te fašiste od civilizovanog svijeta hvala JAR- u što su ukazali na te genocidne fašiste
Ocajnici
Ja sam od danas Juzno Afrikanac 🇿🇦💪
Лаксан, укинут ће те ви све летове, Боже правде..
Da je pravde izraelci bi bili u zatvoru zbog ucinjenog genocida u Palestini koji još uvijek čine.Njih treba protjerati to je palestinski zemlja koju su zauzeli.Monstrumi!
nadam se da klixaši znaju da su jar i izrael dvije vodece drzave u trgovini dijamantima
Istina se u današnje vrijeme vrlo teško može odgoditi a sakriti nikako. Mislimo da je danas više nepravde ali ovako je bilo i prije samo su jači određivali što je istina
Zidovska posla
Ocelujte djelovanje mosada u JA.
Sve što manje letova iz cionisticke zemlje,manje ce biti zaraze od cinisticke bolesti.