Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vreli dani u Alabami -odlican film..
Alabama poznata po rasističkim ispadima gdje se i prema Afro-Amerikancima bez obzira na vjeru pokazuju još uvijek rasističke navike.
Što li nisi bio tako pasivan kad je trebalo ostaviti Siriju da živi kako su navikli? A ne praviti sranje u državi koja je bila odlična.
ljudi koji bježe od rata i teroristi koji se među njima skrivaju ... drastična je razlika ... ali za prosječnog američkog guvernera, prekomplicirano
ako budem u prilici, hoću
tipično američki
zbog par pojedinaca ispašta cjeli narod, kome je pomoč zaista potrebna, šta su skrivila ona oplakana nazebla mala djeca
Joj, a sto je s neduznom malom djecom koja bjeze iz pakla, i opet oni ispastaju ni kriva ni duzna. :-(
Drinski zar te stvarno ni mala djeca koja nista ne znaju, ne doticu, ne izazivaju neku samilost. Tako isto to je moglo biti tvoje djete, sta mislis kako bi se tad osjecao. :-( A da bi svakom djetetu pomogla bi, pa cak i primila kod sebe. I znam da stalno naglasavam ali dzaba kad moram, nije bitno odakle je to djete.
Steta sto se ne razumijemo. :-( Nije ni bitno, ne vrijedi se raspravljati. A ja ako kako mognem pomoci i pomoci cu. Ugodan ti ostatak dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)