Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to sigurno neki arapi kojima je žao "braće palestinaca" pa se našli obračunavati u srcu europe, neka odu tamo na bli. istok pa tamo rješavaju svoje probleme s njima, što francuzi imaju veze s time?
Kada se ubijaju Palestinci nekom nista a cim su u pitaju Zidovi citav svijet izvjestava, izgleda da su oni ipak iznad drugima..
samo glupanu smetaju vjernici
ne dam mu nista!!!!
Fransoa ne rise!!! Vi ste Hitlerovi... Napadaci su sigurno placeni od strane vas! A i ovi Jevreji cudni, neko ubije 4 covijeka i oni odmah prave proteste... Da svi ljudi tako misle svaki bi dan pravilli proteste.
jevreji su namjerno provocirali, i oblace tu provokatorsku odjecu, koja normalne ljude posjeca na jevreske genocide koje su pocinili. Stop jevrejskom Genocidu
Ja koliko se sjecam Jevreji su bili zrtve, oko 6 miliona Jevreja je ubijeno u WW2... Po toj tvojoj bi Muslimane koji nose tradicionalnu odjecu trebalo masovno ubijati... Toliko o tvojoj inteligenciji.
@eagle122 Zašto pišeš vjeroispovjest velikim slovom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce ispasti da su ih muslimani napali a ne francuzi :D. "Radi se o dva brata od 18 i 23 osobe." De autoru majke ti procitaj tekst kad ga napises. Nije svima bitan kvanitet i kolicina vijesti...
@priznati meni niko nije kriv ali kako gledam to je generaliziranje, isto kao da kazem da je svaki srbin cetnik a nije. Drugo nisam cuo da su arapi na zapadu kriminalci. Trece ti tom izjavom si dupli rasista, cudo nisi i kineze uvrstio.