Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2000 hiljade klinaca bez roditelja ne po novinarskoj etici ne zasluzuje medijski prostor i PLJUVANJE ZIDOVA kao npr odrubljivanje glave dvojici novinara...Ne opravdavam ni jedno ali sigurno je manji zlocin 2 novinara nego ovo sto su ova govna napravila a za sta nikad nece odgovarati.
a za sta da odgovaraju? da su se branili od nekoliko hiljada ispaljenih raketa? bibi je to trebao mnogo rezolutnije da sredi. a odrubljivanje glava ne samo amerima nego i arapskim zarobljenicima je barbarstvo islamisticko-fasistickih hordi koje treba istrijebiti. svako opravdanje i poredjenje je takodje zlocin, zlotvore!
nedužna dječica :(( da vam se dragi Bog smiluje da izađete na pravi put.
2000 djece koja će kad odrastu sve dati da se osvete Izraelu za ovo krvoproliće. A koliko je još djece ostalo bez domova, budućnosti, sretnog djetinjstva... sve zbog jebenog Izraela.
treba vidjeti uzrok i posljedicu. hamas poceo, dobio sta je zasluzio i sada se kmeci. ako "palestinci" zele da nadju krivca, naci ce ga vrlo lako u susjedstvu: hamas. izrael ih jo ostavio na miru 2004 i imali su sve sto sad traze (aerodrom, otvorene granice, trgovinu sa svijetom, palestinci sa radnim dozvolama za izrael itd:). onda su poceli da se zajebavaju i sad imaju sta su trazili. krivac je hamas i narod koji ih trpi.
A nije kriv Izrael što od 1948. ubija i otima zemlju Palestincima? Hmm, zanimljivo mi je to selektivno posmatranje historije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja bih rado usvojila (ili udomila) jedno ili dvoje palestinske djece... da je moguce... :(
@jamesudine, nemam rijeci za tvoj rezon... milostiv je Bog sto takve drzi na zemlji. Predlazem ti da usvojis malo dobrote, lakse bi ti bilo zivjeti.
joj jamesudine sto me nerviras. stalno pises ono sto ja hocu da kazem, a ti si brzi... ova klitotrljka i glupaca bi da usvaja palestince? zar nema sirocadi u bih? kretenka blesava...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koliko je ovo samo tuzno neopisivo je zaista. Ne znam sta reci na ovo. Bez ikakvog razloga su ova djeca ostala sirocad :(
tuzno jeste, potpuno si u pravu. ali, razloga je ocito bilo. ili mislis da je izrale tek tako iz cistog mira i dokolice bombaridrao gazu? bile su rakete i bio je na to odgovor izraela. ne treba zaboraviti kako je sve pocelo, tek je nekoliko sedmica proslo, nema razloga za revizionizam. i sta smo naucili? hamas i dan danas se zaklinje da ce nastaviti da se naoruzava, iako stalno tvrdi da ljudi tamo nemaju sta da jedu (sto nije tacno, ali kad odgovara ti islamisticki fasisti ce da tvrde i da je sunce zelene boje i razlicite gluposti). dakle, bile su rakete i bio je tom napadu primjereni odgovor. da su izraelci nasumice gadjali pobili bi mnogo vise ljudi. ovak su cak i prekidali napade da ne pogode civile. a ako su stvarno htjeli da izvrse genocid i pobiju cijeli narod (kako ovde islamisticko-fasistickom ideologijom zadojeni sljepci tvrde) onda su bogami grozno omanuli. cuj, bombarduju ljude na "najgustijem teritoriju na svijetu) (sto nije tacno) i samo 2200 zrtava? lose bogami, lose...