Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LICEMJERNA EU-a,UKINULA je vize svima osim BiH-i i Albaniji!!! SA FASISTICKOM SRBIJOM DANASNJOM DECIZIJOM EU-a IMA TRGOVACKO PERTNERTSVO I TO JE TO!Znaci da je srbija vec clan AKO TO NIJE NIKO shvatio sta znaci znaci da se Bosnohercegovac dobro uspav\'o i da ne vidi sta mu radi OTVORENO EU-a i domaci politicari! BiH4EVER!
Pa zapravo BiH već jeste u EU. Zar ne? Euro imamo, Europljane na vlasti isto... Imamo sto obaveza da ispunimo a prava, mrvice, tek će ukinuti vize... Samo se pitam kako misle napravit Schengensku granicu u Hrvatskoj? Prešuplje je to, bolje na Drini. Možda su zato navalili na promjenu ustava?!
a koliko ce da kosta viza do makarske?
jah, BiH je kriva za sve, kako to EU lijepo prikriva one odgovorne za zastoj i svaljuje to na sve ostale.
ne nego na prave poturice ;)
pa normalno, dok se sav otpad iz bosne ne izveze u maticnu deponiju nema ovdje napredka jesi li to mislio na vas bosnjake dok neodete u maticnu zemlju tursku nema tu mira mislim da si upravu
pa normalno, dok se sav otpad iz bosne ne izveze u maticnu deponiju nema ovdje napredka
tko vas yebe, ne ;)