Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da si se kod nas trudio organizovati drzavni udar..
@nenadjebivi šta bolan reče
@rumpalija Hahahah...Kad vidim ko sve komentarise muka mi dodje...:-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Turci, njihova paranoja i teorije zavjere. Nevinog covjeka u zatvoru drze. Turska je vec dugo podijeljeno drustvo i za to nije niko kriv sa strane. Sada naginju pre autoritarnoj vlasti i diktaturi sto nije dobro....
Smijesno je kako ti pljujes po uredjenju drzave Turske a tvoja zemlja je u 10 puta goroj situaciji. De malo prvo pogledaj u sebe, oko sebe pa vidi jel znas i jesil sposoban donijeti neke promjene a da pri tome ne naudis nevinima?
@Black24 naravno da ni jedan nije nevin, bosnjo ga umoći...pa makar i u srpkinju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moj Samedeee... samo se djaba borio za Hillaryovcu
Turci mu razvaljuju bulju u prljavom zatvoru.
turska pravna država, hapsi i maltretiraj pa onda provjeravaj sumnje
Da barem tako kod nas rade
sta je jedan bosnjo pored 100000 uhapsenih,smenjenih itd.ovaj gulenovac dok doceka sudjenje ostarice
sto se zavlacio po kojekavim tekijama i sl pored onoliko dzamija,ko mu je kriv...kazu u turskom zatvoru je extra biti
neka ga jos.. barem 20 godina..
Uhapšena je i njegova strina jer je sušila trahanu na istom suncu ko Gulenova tetka.
hahahahhahahahahhahahhahahahahhahahahah
Sta drugo ocekivati od "babinovca"osim ..izdaju, prevaru...
pod optužbom da je boravio u kući koja pripada džematu (op.a. FETO, organizacija Fetullaha Gullena) HAHHAHAH optuženo SUNCE JER JE GRIJALO ČOVJEKA KOJI JE IMAO VEZE S GULENOM. Jbt koji cirkus, smrt razuma, kancer mozga. Erdogan im pred očima uništava demokratiju i slobodu
Prisjeća se Midnight Expressa, i gazi stopama Billy Hayesa.
Ovako ja rezonujem , ako primaš džeparac ili druge povlastice od neke strane interesne organizacije bez obzira da li studirao , bavio se politikom ili se samo češkao po mudima npr Soroš , Saudija , Gulen i ostali znaj da možeš doć na red kao nepodoban.Ako samo pošteno radiš i plaćaš porez i neko dodje da ti sere imaš ga pravo tohnut iz puške😸
Boravio u kuci od FETO organizacije...tj. boravio u hizmetovim stanovima tako reci...student zivi bili...student...Inace hizmet tako pomaze i studente kod nas. To ne znaci da je neko pokusao bilo kakav udar.
Ne znaci, al u tim istim kucama/stanovima boravi na stotine studenata iz BiH nije li malo cudno da je on jedini koji je uhapsen od svih njih? Ne trebas biti Sherlock Holmes da skontas da nije u zatvoru samo zato sto je boravio u toj kuci, procitao si samo jednu stranu price i prakticno njegovu izjavu, nemas nikakve podatke sa druge strane, a izvodis zakljucke.
neka ga dole ,nek se malo odkiseli
Ovi iz njegovog kraja se inače razume u državni udar. Nije im prvi put.
Kod nas i kad bi bio državni udar, ovi što su na vlasti bili bi među izvršiteljima državnog udara, pa bi kroz "veo" državnog udara, organizovali plenume za spas BiH iz krize, a mi kolike smo ovce, opet bi njih stavili da nas vode.. Kao 7. februara, kada su SBB-ovci pokušali državni udar, i svoje ljude stavili da vode plenume!!