Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najžalosnije je to što je Gadafi na ovo sve upozoravao i oni ubiše čovjeka i sad evo kolko 4-5 godina ne mogu vladu uspostavit i ubijaju sve izmeđuse ko životinje vidi se šta im je bio cilj.
oni stvarno mogu samo belaja donjeti.........ispranog mozga svakako, a sada i ludi od rata.......
@Touring opet ti...........haj vodi ih sebi..........na veceru.......
@Touring ..............ne znam touring................bas ne volim brade.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav zatvor, napravit presedan i postreljat svu tu gamad fanaticno retardiranu. Sad jos Evropa treba da ih primi nazad ili nek idu u Holandiju i traze svoja ljudska prava kao dzihadisti pa osnuju stranku ili klub. Do te mjere je Evropa tolerantna i glupa na celu sa Njemackom i Angelom. Treba to po Madjarskom principu pa ako ni to ne upali potrpat ih u logore i napravit od njih hranu za pse.
Smaknut govna
Ne treba to "pratit" to treba u žicu stavit a naokolo šanac s dubokom vodom i poširoko minsko polje... Valjda bi tada bili "pod kontrolom" ... ! ! !
Eheto sad ćete čekat napade, pa onda kukat. A ne daj Bože da se sad svi pozatvaraju. Jok treba neko mrtav bit da bi se djelovalo.
Tito je najbolje znao sa takvima. Dao im ratne spomenice, prvoboračke pemzije, stanove, kuće i imanja po Baranji i avetinje bile mirne do 1991.
od toga 1000 uslo u njemacku 500 francuska i 500 skandinavske zemlje
Vratili se da uzmu pare od drzave koje im se poklanjaju.pa ce opet na put.
gluposti...samo u bih ih ima 3-4000 i na kososvu 5000...u ostatku regiona jos 2-3000