Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Iliria U danasnjem globalnom svijetu kad je ,u ovom slucaju americi ,teska situacija koja traje vise od godine dana i strah od recesije , mi koji mislimo da smo na sigurnom ovdje u evropi je samo zavarivanje!!!!Americka situacija se dakako tice sve nas i nasih para u banci , na berzi akcija itd. trebas samo pogledati stanje na berzama u evropi naravno ne zaboravi berzu u japanu!SVE SE NALAZE U MINUSU ali necu sad o tome samo vidim da nisi bas upucen ........ Da i jos nesto , nije ti jaro izazvao amerikanac rat u bosni i sloveniji ni u hrvatskoj ........svi mi DOBRO ZNAMO KO JE IZAZVAO RAT U JUGI. samo pravimo se da smo zaboravili ili trazimo krivca u drugima.Treba dici spomenik u svim nezavisnim zemljama bivse jugo.(osim montenegra i makedonije) DA SE NEZABORAVI KO JE IZVRSIO AGRESIJU!!!!!!!! Pozdrav
Tek cemo da vam se smijemo mater vam .ebem nezahvalnu! A prije ce cijeli svijet potonuti nego SAD. A za one koji zive u Bosni - pogledajte koliko novaca godisnje dijaspora u SAD-u posalje i potrosi u Bosni! Da vam nije dijaspore odavno bi vec vesla sisali zato ne serite i budite dobri!!!!
DABOGDA POTONULI ISTO KAO I TITANIK,KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA.SMIJALI SU SE I ONI NAMA KAD SMO RATOVALI E SAD JE RED DA SE MI NLIMA SMIJEMO;IMA ONA KO SE ZADNJI SMIJE NASLADJE SE SMIJE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
PAD, PAD, NEGO ŠTA ! TAKO IM I TREBA ! I OVO JE SAMO POČETAK ! KOLIKO NARODA PO SVIJETU UNIŠTIŠE TI AMERIKNCI ! I NAŠ RAT SU ONI IZAZVALI ! !
Od srca im čestitam na velikom podvigu. Malo više o tome, http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912