Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ko se kome smijao u nesreći?! Svi znamo da su se oni nama smijali i uživali dok se ovdje ratovalo i ubijalo i to opet njihovom zaslugom. Neka im se vrati za svo zlo koje su nanijeli i nama a i drugima i još uvijek nanose zla, nek\' vrate ono što su oteli od drugih i nek\' se javno izvinu i pokaju za svoja zlodjela! Žao mi je Meksikanaca i Kubanaca a za američke đavole me nije briga jer su zaslužili mnogo gore!!!
komentari nidje veze!!! bio sam u texasu ljetos, izmedju ostalog bas i u galvestonu. prijatnih ljudi od texasa nema, gostoljubivih takvih u zapadnoj evropi nemozes naci. a oluje su tamo i dolazile i prolazile.neka im je bog na pomoci. I ne valja se smijati tudjoj muci!!
NISU LIJEPI VEC POUCNI !
ljepili su vaši komentari
TEXAS JE MEKSICKA TERITORIJA OTETA OD AMERICKIH IDIJOTA TERORISTA I MAFIJASA ZATO CE IH BOG JEDINI KAZNITI JEL DOSTA SU ZLA NANELI SVIJETU SVOJIM LAZIMA I OBMANAMA UBIJAJUCI NEVINE CIVILE SIROM PLANETE.
bog će ih kazniti i većim kataklizmama i prirodnim katastrofama jer su SAD-e samovoljno preuzele ulogu boga na zemlji i sudije koji će svim narodima na planeti krojiti sudbinu ALI IMA NETKO VEĆI OD NJIH DA IH VRATI U STVARNOST da shvate da su i oni od krvi i mesa