Stotine hiljada ljudi na ulicama
0
Najveće demonstracije na ulicama Egipta do sada
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se cini da od ove njihove revolucije nema nista, jer oni vec danima stoje na jednom mjestu, a to Mubaraku nece nimalo skoditi, jer on zna da ako tako nastave, da ce im to na kraju dosaditi. Znaci, zar ne bi trebalo da se konacno krene na vladu ili parlament, pa da tamo pokusaju da rese svoj problem ili jos bolje, da krenu na palatu predsednika.
ne bih se slozio da je predsjedniku svejedno. jeste on zgranuo mnogo i previse bogatstva, ali svakim danom, satom protesta egipat gubi ogromne sume novca zbog neaktivnosit trzista... cak i kada zavrse protesti trebati ce im dosta vremena da se oporave od nereda; prvo sto finansijski drugo \"duhovno\" dok se strasti smire i dok se sve ne vrati u 100% normalu...
Ovi Ameri nesto spori sa izborom im preCjednika. Husseine Obama de malo naruzi Hosniu Mubarak nek ubrza povlacenje.Stari voli stolicu a milijarde naklepo.
\"Kralj čelika\" pod istragom http://www.index.hr/vijesti/clanak/braca-po-korupciji-hrvatska-danas-je-ista-kao-i-egipat-prije-mjesec-dana/537049.aspx Prosvjednici vođeni liderima opozicije izašli su prošli mjesec na ulice poseban bijes ispoljavajući prema grandioznom zdanju sa zatamnjenim prozorima u vlasništvu, nazovimo ga, kralja čelika i jednog od vodećih figura vladajuće Nacionalne demokratske partije (NDP) Ahmeda Ezza. Razjareni prosvjednici Ezzovo su zdanje triput zapalili.
@commi Mozda se ovaj put bas ti varas - jer istinski ideali jos postoje a vjeruj mi da si u Egiptu trenutno znao/la bi da se ovdje nesto istinito desava.
heh
Pravi muslimani nemajo facebook... Tamo se dozvoljavaju slike otkrivenih zena!
nekako mi ovo sve postaje dosadna/sterotipna revolucija
ne kontam odvojeno...
dobro, ove cu se godine kandidovati samo za Farmu
\"EU je zatražila sprovođenje \"istinskih\" reformi u Egiptu i ponudila pomoć zemljama sa sjevera Efrike u uspostavljanju novih vlada.\" Kontas sada?
@Sarajjlija - nekontam sta je greska?
Efriku?!?! pa procitate li sta napisete prije nego objavite ?!
Ma šta je taj facebook. Čini mi se da ga i ja trebam napraviti.