Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj najstariji svih vremena, Nuh a.s je najstariji covjek svih vremena sa 850 godina :D
..."mnogo hteo, mnogo započeo,čas umrli njega je omeo"..
Auuu cicica je ko cigra bio
Nisu mogli naci bolju sliku...
otkud vi znate da je najstariji svih vremena
Koliko sam ja citao najvise godina dozivio je neki britanac cini mi se 159 godina, dok na ovim prostorima je zapamceno iz srbije 131 godinu a u bosni je bio covjek koji je dozivio 130 godina, eh sad koji je ovo izvor i zapis to je pitanje..
Znam da je bila etiketa na tesanjskome kiseljaku sa nekim djedom iz okolnoga sela koji je zdravo zivio, zdravo se hranio i pio vodu sa obliznjega izvora. Pisalo je da je dozivio 121 godinu. Umro je 1979.
Allahmurahmetile...dobro se drzo
Mlad momak što bi reko Izet Fazlinović.. Ovaj tek pokopao rahmetli unuke i odmah i on u tabut
Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo! Kad - tad!
"Sjeti se covjece da si od praha nastao i da ces se u prah pretvoriti"