Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba zaboraviti da su na demokratskoj strani Rockefelleri i da su malo uticajniji od ovih,zbog svih ovih godina na vlasti, a i svi Jeveriji su s njima. Tako da sumnjam da ce Trump pobjediti,prvenstveno zbog toga,ali takodje nista nije nemoguce. I na kraju sve je to ista sorta,koja ce svijet u bliskoj buducnosti odvesti u kataklizmu.
Skontao Trump da je zemlja bacena u smece od dugova .... i da je vrijeme da dodje tko zna baratati odgovorno s novcem.
i jeste za tog cirkusanta ;D
Zar je moguće da je jevrejski lobi toliko moćan u Americi i širom svijeta?
Nisi ni svjestan koliko je moćan.. Znaju i mogu što god hoće i koliko hoće..
Je li im Marita Koch amidžišna?
Ovi i ovakvi odlučuju o sudbinama milijardi ljudi širom svijeta. Kako se smješkaju, nije ni čudo što je cijeli svijet u dubiozi.
ova dvojica kohova imaju para toliko da je to cudo jedno. posjeduju najvecu korporaciju, koja je u porodicnom vlasnistvu, na svijetu i nikad nisu ni pomisljali da je izbace na berzu.navodno, kad bi je izbacili na berzu bili bi i do tri puta bogatiji od bila gatesa. kako sam negdje procito cak su se u bliskoj proslosti zenili i udavali za rodjake i rodice samo da bi bogatstvo ostalo u cistokrvnoj porodici
imal koji od njih neoženjen,ja bih se eto udala ))
@BETTY pa posalji im mail, ko zna, mozda ti se i utrefi :))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)