Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naravno,zaboravio si napomenuti da su ovo uradili sunitski muslimani potpomognuti od strane Amerike,Turske,Saudijske Arabije...zašto? zato što im smetaju šiiti na čelu Sirije! kao što je i Saudijcima najveći trn u oku šiitski Iran.žalosno je što su muslimani u stvari sami sebi najveći neprijatelji.
demokracija na evropski i američki način. to je nekad bila naj bolja muslimanska država gdje su svi grđani bili zaštićeni i imali sva prava. samo sto asad nije dao privatizaciju stranim konpanijama. i evo sta uradise sa sirijom. dabogda im u kući bilo ovako ko je god to naredijo da se uradi.
ovo u damasku je strava i uzas ne preporucujem ljudima sa slabim srcem http://www.sana.sy/eng/337/2012/05/10/418038.htm
sunitsko muslimansko bratsvo, koje je i pokrenulo sunitsku islamsku revoluciju u Siriji nema namjeru da odustane. Zapade, nakon sto si podrzao nekoliko islamskih revolucija u sjevernoj Africi, nije valjda da si se sada umorio ?!