Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto sto valjate gluposti u komentarima, mogli biste nesto nauciti iz gore navedenog primjera. Mogli biste nauciti da smo mi, obicni ljudi, najbitniji faktor u drzavi, da vlade rade i postoje zbog nas a ne zbog sebe i svojiih fotelja. Sta nam sve ovi nasi pred ocima rade i mirno to posmatramo,cccc. U Engleskoj konkretno do sada bi 100 revolucija bilo. Kod bosnje ne,...suti, dobro je, nek je ziva glava...uhh jesmo glup narod!!!
Alena mi djene opet cemo biti najpozeljnija zemlja za zivit! BOSNA!!! luv ya
svi su nezadovoljni, od engleza, njemaca pa do islamskih zemalja. jedino mi imamo sve, posao, kucu, auto, redovnu platu, zdravstveno i socijalno osiguranje, radni staz itd. nama je super...
Bevanda: Moguće je postići dogovor oko jednog predsjednika!!! VIDI IZJAVU: http://adf.ly/zLpZ
Bune se Indijci, Pakiji, Karibci i Arapi. Pravi BNP englezi i arijski Bošnjaci smo iskoristili subotnje popodne za porodični shopping i uštedjeli smo preko 15.000 funti sterlinga.
ja sam da se donese rezolucija o embargu, zabrani letova indad UK, sankcijama, zapljeni imovine kraljevskoj familiji i onda tu imovinu dati protestantima, i usput da se ispali bar 200raketa tipa tomahaw na strateški bitne ciljeve u londonu
sad ce linijci da bombrduju britaniju, zbog krsenja ljudskih prava. amerika i engleska, bit ce zemlja proleterska :D
de nam, ziv bio, malo poblize objasni sta se to desava kod kraljice ?