Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divim se Palestincima,citav svijet je protiv njih,i oni koji nisu samo nijemo posmatraju, a oni se i dalje bore..nema jaceg naroda na dunjaluku
A STA JE SA SIRIJSKOM DJECOM NA HILJADE POBIJENO U ZADNJE 2 GODINE I DANAS DAN GINU, ZAR NIJE CITAV SVIJET PROTIV NJIH
NIKO VISE I NE IZVJESTAVA KOLIKO SVAKI DAN IZGINE U SIRIJI
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Izdrzite braco:( doci ce vrijeme kad ce Obama i Izrael odgovarati za patnju koju vam rade..
hahaha alnele mlad i naivan idealan za bagdadia požuri priključi se takvi mu trebaju.
ovako su Palestinska braca pomagala Bosni i Bosnjacima: http://saff.ba/dirljivo-svjedocenje-nezima-halilovica-muderisa-o-razgovoru-sa-palestinkom-ciji-sin-je-branio-bih-tokom-agresije/#.U8z-crE0Jco A kako mi njima pomazemo????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hitleru treba odati počast..znao je da čifute treba iskorjenut jer su zlo kakvo, niti je postojalo niti če postojati..Žao mi je pa Hitler nije među živima..
svi vi koji podrzavate ubijanje djece ,zena i ljudi,na bilo kojoj protivnickoj strani ste velike psihopate , stanite pred ogledalo pa se upitajte jesam li u pravu ,
Sve za psihijatrije
zidove ionako ceka pogrom,vjekovna tradicija . pitanje je vremena
A što vi koji ovdje predstavljate neke velike muslimane ne uzmete oružje i ne krenete u džihad protiv Izraela? Mislim kakvi ste to muslimani a samo gledate kako vam braća pate? Ako poginete dobiti ćete kartu za džennet i 72 djevice, što je u svakom slučaju daleko više od svega što pruža dunjaluk. Čemu strah? P.S. Ili možda i niste tako veliki muslimani kako pisete?
Mi trebamo prvo da pocistimo ispred svojih vrata, da pometemo ovih cetnika i ustasa sto je ostalo pa da bismo mogli ici negdje drugo "cistiti".
OVDJE JE JEDINO RIJESENJE DA SE POJAVI NOVI HITLER I TADA SVIJET IMA 50 % MANJE PROBLEMA KADA NESTANU OVI CIONISTI I 25 % KADA OVE CETNIKE PUHNE SA OVI PROSTORA
Direktor Dario, izvrsni direktor Mario opaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tu li smo, a zato silveru branis hahahah
Eto vidis, hrvati, pedercine najobicnije, neobjektivne, neprofesionalne.
I redakcijo klixa, nemojte me ban, ja samo iznosim svoje misljenje, valjda imAm pravo na misljenje, kad neki mogu podrzavati ubijanje djece, valjda imam i ja pravo reci da ste pedercine, neobrazovane, neobjektivne, neprofesionalne. Pozdrav od advokata
ovako su Palestinska braca pomagala Bosni i Bosnjacima: http://saff.ba/dirljivo-svjedocenje-nezima-halilovica-muderisa-o-razgovoru-sa-palestinkom-ciji-sin-je-branio-bih-tokom-agresije/#.U8z-crE0Jco A kako mi njima pomazemo????
poruka i Srbima iz Srbije i RS-a, i muslimanima/Bošnajcima iz BiH, Sandžaka i dr, Hrvatima... nemojte da ovakve gluposti i gadosti i mi radimo u skorije vrijeme!
na zalost izgleda da su srbi vec planirali nove pokolje. Sjetimo se lazne izjave Premijera Erdogana u kojoj stoji , ako neko bude napao Bosnjake da ce imati 100 mil Turaka protiv sebe. A znamo kasnije reakcije srba, prije svega vucica i dodika, sto jasno govori dakle da su oni planirali nove pokolje, pa ih uznemirila Erdoganova izjava da ce stititi Bosnjake.
nemoj ništa uzimat srcu, nego počni raditi na suradnji i pružanju ruke bivšim neprijateljima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjeme se zamelo Izraelcima...koji je to narod nevjernički...
Tokom rata u Siriji svaka dva sata pogine jedno dijete, svaka tri sata zena, a svaki dan u prosjeku pogine 100 osoba. Do sada je Assadova vojska ubila 133.586 osoba, od cega 15.149 djece i 13.695 zena - Sta je sa njima? ZASTO ZA NJIMA NIKO VISE NE PLACE, NIKO NE PISE, NE IZVJESTAVA, NE TRAZI POMOC, NE KUKA, MOLI, KLETE, ITD.. ?? Cudno..
Ništa čudno. U Siriji muslimani ubijaju muslimane i to tolikim intenzitetom da je 150 mrtvih u jednom danu "miran dan". Za muslimanske pokolje se uvijek može naći opravdanje.
Izgleda da je tako.. Nazalost!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://saff.ba/muhamed-el-ebasiri-egipatski-selfijski-daija-hamas-treba-zbrisati-sa-lica-zemlje/ Evo, čak se i selefije u Egiptu okrenule protiv Hamasa. Ovo je prvi puta da jedan radikalni musliman poziva na totalno uništenje Hamasa. Ajde da se i ja jednom složim s nekim radikalnim muslimanom.
ovo vec postaje tragikomedija.. stotine radikalnih grupa, vehabija, selafija, kalifa... i svi tvrde da su pravovjerni i politički ispravni i da komedija bude tragičn aubijaju se kao gamad sami između sebe!
MOZE LI NEKO SAZNATI ODAKLE OVAJ KLIX RADI, BANOVALI SU ME JER SE CETNICIMA SUPROTSTAVLJAM, DOK ONI VRIJEDJAJU MENI SU ZABRANILI DA IM ODGOVARAM?
a zašto te to zanima... da ne bi išla malo u ured opasana explozivom? za koga radiš, mislim da koji kalift ili efendiju?
To su ti najvece pedercine, nekima dopustaju da pisu sta hoce, a nekima ban, momentalno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HA HITLER, GESTAPO VRATI SE (CURIK NA BLISKI ISTOK
haben zi merdevine
"Pa mora se Izrael braniti" sta je tu cudno, a najviše se brani od civila zena i djece, samo bih volio docekati da neko stane u kraj tim cifutima prokletim to je najgora ljudska sorta na zemlji.
Zlocin koji se odrzava pred nasim ocima, opravdan od svijetske elite. Koliko je ljudski zivot danas vrijedan vidi se po postupcima i reakcijama svijeta.
ljudski život nikada nije imao neku veliku cijenu, ni ujednoj kulturi, sistemu .... a naročito kad su veliki u pitanju!
Silver, nazalost ni dan danas nema veliku cijenu, mozda je jos i manja. Kazu skolovaniji smo, pametniji....a ipak sve je isto i gore...