Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
chovjeche, pa gdje ovaj svijet ide?
koji mu je profil i da li je jos aktivan da vidim to?
nije mali kriv vec one, one su prihvatile jednostavno i skidale se itd...snimao sam i ja 2 puta, pogledali skupa i \"izbrisao\" muahaha ;)
nidje veze kako te djevojcice mogu pristati na sex jos snima web camerom :s cura sam i stacu uvijek na zensku stranu, ali ovdje trena biti realan - muka zabu u vodu natjerati :/
Za ovog sto me citira, ja sam musko idolu :D
Ako imas 16 ti si se vec naprimala, nisi ovlastena da pricas o moralu!!!
treba on tuziti njih,pokvarile su decka
ma samo jebi
jel ovo ono: pokazat cu ti ckapi ali ti nemoj nikom reci !? :))
ahhah koja stranica da vidim ;)))
Cuj iskoristavao, nije momak kriv sta se kog dragog skidaju pred kamerama sve to treba zapaliti
Da, da sad muskarci krivi, cuj \"nagovorio\" ih kako su ove danasnje tinejdzerke glu.pe Bozee, svaka ga sa 15 prima !! Ja imam 16 godina i ja to najbolje znam !
pa ko im je kriv što oće kite
Kao prvo nije ih prisiljavao...a one su ocito fine curice cim su pristale na sex onako na nagovor, mogu mislit koliko mu je trebalo da ih nagovori. Kao drugo gdje mogu pogledat te snimke hhmmm...
PA nije ih silovao ne kontam zasto ga terete, zbog toga sto ih je snimao ? Nidje veze ! :) :) Nije stariji od njih i nije punoljetan, tu ej negdje godinama sa njima. Steta pa se ove nase ne d.e.r.u ko` ove Austrijanke, i aj bih snimao pornice ! :)
naravno da su one odbile /s
a sta se one koji racku skidaju i pokazuju, nije on kriv...