Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ermenija je na bosnjackom, procitaj bosnjacke portale. Inace tata ti je nepismen.
Piše se i čita kako god ko hoće,jermenija,armenija ALI SIGURNO NIJE \"ERMENIJA\" čuj \"ermenija\" ja čobana nepismenog.A ti \"kulin ban\" samo informacije radi srpski TJ srpska verzija TURSKOG JEZIKA se priča na oko 20% BiH,pošto u krajini SVI gledaju HRT,takođe i u istočnoj hercegovini pa pričaju KROATIZIRANU verziju srpskog \"jezika\"
hehe, do juce ste govorili jermenija, a sad fol armenija i ermenija. uostalom, ja tu ne vidim nikakve razlike... jermenija je srpski, a srpski se prica u pola bosne, jel tako?
Ermenija na bosnjackom
Ove hefte je sa-x na srpskom. Redovna heftična rotacija.
jel se na bosnjackom kaze Armenija ili Jermenija?