Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča u prazno. Plaćat će im se nakon niza kalkulacija i procjena da li uopste zaslužuju ikakvu dobit. A i ako je zasluže bit će mizerna.
U Velikoj Britaniji pretrpane bolnice i velik višak smrtnosti. U čemu je stvar?Višak smrtnosti?Da bi ukinuli placanje gotovinom i preuzeli nadzor nad Vama u svezi iste ovi ljudi su spremni na sve.Klupko ce se odmotavati i stvari ce postati jasnije.Zao mi je kolateralnih zrtava jer za razliku od njih jos se osjecam kao covjek.
Pa šta mi imamo brinuti za Veliku Britaniju. Kakvo je stanje u našim bolnicama i kolika je smrtnost?Sigurno gore od UK.