Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska ima EU na svom dlanu i postaje sve bitnija i bitnija. Aferim!
Turska je obicni americki potrcko
Gledaj Jugonostalgicara sto pate. Kleknite stoko.
Jednino je ostalo da se Turska izbori za dostojanstvo muhadžera muslimana iz Sirie, poštto je krvik Asad sklopijo pakt sa ruskim četnicima na istrijhebe sve do jenog pać mumina na Levantu.
Očito je, da je Turska "nategla" EU i da će je ucjenjivati sa izbjeglicama dok ne ostvari svoje ciljeve, a to je zaokruživanje Otomanskog carstva do Beča. Rusi su jedini koji mogu spasiti EU od raspada ali uslov je vraćanje statusa država istočne Evrope na stanje od prije Berlinskog zida i uticaj na Balkanu.
@S@R@JLIJA Lud si, duplo, sa dva luda a.
sam broj od 2,7 miliona izbjeglica koje je do sada prihvatila Turska govori kakav teret ta zemlja podnosi te kakav je odnos prema izbjeglicama onih koji su u najvećoj mjeri krivi za nametnute ratove koji se vode još od Iraka
@DrinaSerb a imaš li ti pojma da je u sve zemlje EU došlo oko 350000 sirijskih izbjeglica za 4 godine dok je u Tursku došlo preko dva i po miliona.....znaš li kakva je razlika jednoj zemlji prihvatiti 7-8 puta više ljudi nego svim zmljama EU zajedno....
Kakva ekipa ubleha, cjenkanje k'o da su na pijaci.
P v m sta radite sa neduznim ljudima.