Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"brodova koji su plovili ka pojasu Gaze, s ciljem da probiju izraelsku blokadu......\" Ko god ne vidi da je u gornjoj recenici uzrok sukoba ili je lud, ili mu smrde noge.....ili je musliman!
Neka su poginuli i drzavljani Srbije...ko im yebe mater, sta su trazili sa tim muslibaliyama
KO KAŽE DA SU IZRAELCI TAKO LOŠI! VIDITE DA RADE ZA DOBROBIT CIVILIZACIJE, TAMANE MUSL. GAMAD, IONAKO SE KOTE KO PACOVI!
RESPECT ZA IZRAEL,OVAKO SE RADI SA TERORISTICKIM SLJAMOM SAMO U MESO
Cionistička politika Izraela, već duži niz godina, bez ikakvih sankcija sprovodi državni terorizam, stvarajući nove holokauste u 21. vijeku. Ne čude blage ili skoro nikakve osude iz UN za fašističku politiku izraelske vlasti, kada na sve to muslimanske zemlje i arapska liga ne reaguju ili ne mogu da nađu zajednički stav za sva zvjerstva koja se rade našoj braći u Palestini.
E HARE SHECHICU ZNAJ DA CE TI PROFIL BITI ISTRAZEN A IMAS GRUPE KOJE SU POVEZANE SA TEROISTIMA UZIVAJ U OSTATKU VECHERI OGADICE TI SE MAJCINO MLEKO,ZNAS LI TO SVE FEJS DRUGOVE CU TI ISTRAZITI,IMA PEDERSKI SOJ DA TE NAMASTI AKO NE SIPA.
Za sve je kriv Peder zvani Sveti Sava...
Nije bitno sto su bili drzavljani Srbije, vazno je da nisu bili Srbi. A za muslimanski sljam iz Raske, ako brate samo neka ih rokaju
@frenk da ten idi uzmi knjigu da se malo izobrazis turci nisu vladali 550g ako nisi znao evo ti jedan shocker- turcima je trebalo 168g da pokore sve Srpske zemlje!!! A onda su poceli hajduci sa svojim diverzantskim napadima nikad mira imali nisu!!! A za ovo ispod pa onda prvo sebe zak.olji j.ado posto si i ti Srpkog porekla!!!
@Nele, Pa vi kao najveci turski kopiladi trebali bi organizovati najveci protest.... yebi ga 550 godina nije malo... UBI ZAKO.LJI DA SRBIN NE POSTOJI
ZAO MI RANJENIH IZRAELSKIH VOJNIKA. ZNAMO MI KAKVI LUKAVI ZNAJU BITI POKLONICI PEDOFILOVOG SNA ...LAZ IM U KORENU LEZI TAKO SU I SRBE PREGLASALI \'90,PA KRENULI DA KOLJU KO U VREME NACISTICKE NEMACKE KAD SU MUSLIMANI BILI VERNI SAVEZNICI HITLERA. INACE UVEK SU BILI NA STRANI KOLJACA,TAKAV IM SORTA ...SAMO U MESO,NJIH DA BOLI,NAVIKLO TO NA SILU
GDJE STE VI VELIKE MUSLIM:ANČINE IZ BOSNE, SADA KAD STE POTREBNI VASOJ BRACI IZ GAZE??? ETO KAKVI STE VI MUSLIMANI, KLASICNE POTU.RICE, KOJE BI UVIJE PRODALE VJERU ZA VECERU!!!
Mamu vam cifutsku
tresu mi se damu,.DIKO TRESU OS DA MI OLIZES LJUTE RANE NA PREPUCIUMU
mrš u taj svoj masonski brlog da ti ne izbijem i to drugo oko !!!