Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Kada se budete bavili zelenaštvom (kamatom), i uhvatite se za kravlje repove i zadovoljite se zemljoradnjom i napustite borbu na Allahovom putu, Allah će na vas spustiti poniženje koje neće podići dok se ne vratite svojoj vjeri.” (hadis bilježi Ahmed).
haha kravlje repove hahah
joj ...daleko si dogurao, imali još koja knjiga da si pročitao ili samo to
a Izrael sa strane umire od smijeha...
Cuj 20 miliona protiv Mursija ,kada i gdje . Joj sto ne volim laz i prevaru . Pa cijeli Kairo nema 20 miliona stanovnika . Ovo je ono ko u Turskoj . CNN postavio sliku Erdoganih pristasa kada je dosao na erodrom a porucio je da ga niko ne doceka , pa ga doceka milion ljudi naspram 3 hiljade slabajzera u onom parku . Cnn je tu sliku stavio kao koliki broj demonstanata protiv Erdogana se skupio . hahahahaha . Poslije toga i male bebe ce prebaciti na drugi kanal kad se pojave vijesti sa CNN i zapadnih medija . reci ce jadno dijete , babo oni lazu a ko laze taj i krade ( pljacka ) Doci ce ako Bog da Mursi nazad
Nije za Arape demokratija
Mursija mozete podrzavati ili ne ali cinjenica je da je on izabran na prvim slobodnim visestranackom izborima, demokratski i u skladu sa zakonom. Sad , svi ovi koji pdrzavaju svrgavanje legalnog prijesjednika na ovaj nacin su obicno oni koji su za "gradjansku demokratiju" i protiv Serijata, Ali u praksi ne zele da se demokratsko pravilo ispostuje, nego podrzavaju drzavni udar. Pustite Mursija da zavrsi scvojih 4,5 godina kao legalno izabran presjednik pa onda birajte boljeg ako vam se on ne svidja.
HAHAHHAHAHAHAHAAH 2 MILIONA HAHAHHAHA LIXX,U TREBA DA IDE NA LIJECENJE AHAHHAAH 2 MILLIONA (30.000) ALI DOBRO 2 MILIONA PROTIV 30;;) GDJE DA SE NADZEMO??????
Ovo je vec veliki gradjanski rat,ovime samo stete sami sebi.
jel radi taj svijet tamo išta il samo prosvjeduju??
Opet bolje nego kod nas. Nista se ne radi, niko se ne buni.
Odmah sasjeci u korijenu islamsku revoluciju u Egiptu!
eh jadnice jadni,to obelezje koje ti imas imali su tokom istorije svi oni narodi koji su nakon te oholosti i suprotstavljanja Bogu bivali kolektivno kaznjeni stradanjem,mozes ti navijati koliko hoces i pprotiv i za,ostvarice se ono sto je obecano i sto Bog hoce,a bice na dunjaluku opet pravde tj Šerijata pa ti mozes pucati od muke,to je obecano kao mnoga ispunjena obecanja do sada,da si citao znao bi,zato no sikiriiki
to braco...ne dozvolite komunjarama da vam prodaju sve kao sto nasi ovdje rade