Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozete vi da govorite sta god hocete al turska nema duzna ni 1km ili 1euro i to smeta mmf i zapadnjacima
mislim da navijas za pogresnu stranu iako si musliman, ali to ekonomski nije bitno. Vecina ljudi s balkana je ovisna o ekonomiji zapada, vidjelo se i kod zadnje krize. ako pada njemacka ekonomija lose se pise i za bosnu, ako pada turska nece se ni osjetiti.
http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/turkey
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
evo osjećam neku bol u predjelu prepona za mitingom u istanbulu
I on poceo srati i sa nazivom "sehidi" kao i sto su nasi glupani pojeli govna s tim. Covjek se sve vise pokazuje kao bolesnik.
Mene baš zanima šta je tu istina, šta narod ustvari hoće i kakvo je stanje tamo. Od rata kod nas ne vjerujem medijima sekunde jedne kada je riječ o ovakvim situacijama.
Ili provjerite ili napishite korektno. Ovi mitinizi se odrzavaju svaku noc od 17.jula a danas bi trebalo da se sve zavrsi. Pisao sam o ovome vishe puta, da su svi na mitinzima od navece do 2-3 posle ponoci i pitao se jel ima neko da uopste radi i misli na finansije. Uglavnom, to je njihova stvar.
mnogo fundamenalista i terorista u publici već vidim..slike su strašne, zabraniti Turcima odlazak u Dojčland
MashAllah, ovo je snaga Turske
"miting za demokratiju i šehide" ?
loša gudra ih drma
Kakav slet!!!! Sasit ce i Kineze i Kim Jong Una!!!!!
Ne odustaje nas Redzo od borbe za demokratiju :-)
kad on nista napravis devetu ekonomiju svijeta, kad mores druge s nebesa ukinut pa da ti opet pruze ruku prijateljstva, kad "mocnoj" eu kazes ne, kad kad kad erdogan!
@lik55555555 ono kad mrzis nekoga.
Da je bogdom,. Podaci iz 2015. http://poslovnisvijet.ba/najvece-ekonomije-svijeta-u-2015-godini/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
je li oni planiraju ovo 'obiljezavati' svaki mjesec? Djaba ti Erdogane sve, nikad neces biti kao sto je bio Ataturk..jer on je bio drzavnik a ti si obicni politicar.
pile pi pi pi😂
ja sta genocidna pascad pjene😁neprocjenjivo😂
...obavještajno isprovociran državni udar, staljinistička čistka nepodobnih, oslonac na vjerski fanatizam najneobrazovanijeg dijela puka. tipični balkanluk. rezultat takvih metoda manipulacije napaljenom masom gledamo već 25 u svom drvorištu.
uzmi ubi pa se pištolj😁
...đenerealno, ejakulirate isto ko srbadija na putina. valjda će te mi vi pojasnit đe je razlika :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jbm vam mtr. zaostalu ... Idioti jedni ... Ovo je bilo paljenje Reichstaga ...