Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruske zlocinacko-okupatorske horde pocele da spremaju masakr i spremaju okupaciju nezavisnih drzava.. Stop Ruskom fasizmu i okupaciji
Mi se sada Qurcimo a mogla bi ta Mecka da zaigra i na nasa vrata!!! u EU neznaju sta da rade posto se nisu spemili na taj scenario!!! a Ameri ne mogu da reaguju jer u poslednjih 30 godina sve su resavali sa ratom diplomatija kod njih nije postojala a Rusi su preveliki zalogaj za njih!!!!
Ubio nenaoružanog ukrajinskog oficira.....To je ta velika Ruska vojska, ko i ovi smrdonje devedesetih, veliki ratnici u pm
Браво Руси, удрите те еурослинавце. Глупи Амеиканци и ЕУ мислили да ће моћи правити базе САД-а на Руској граници.. а да су Руси толики мамлази да им то дозволе. Удри стоку !
Haj bjeri odavde moronu jedan, i pisi tim pismom gdje te ljudi razumiju ovdje te sigurno malo ko konta.
С обзиром да је ово званично писмо, штета што си неписмен онда. А као дргуо.. нећеш га ускоро читати, јер мапе су одавно исцртане, само је питање времена за настанак српске државе преко Дрине.