Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Rusi i Srbi odu u tudju državu da ruše, pale, kolju, ubijaju, siluju i onda to nazovu samoodbranom.
NATO bombarduje Srbiju, a njihove medije: Mračne sile ubijaju srpsku djecu zato što su Srbi.
a sta ocekivati od vukojebine i njenih neandertalaca , piju krompirusu i jedu travu pravi SSSR
Ovako su i srbijanske televizije prenosile odbrane Beograda, Novog Sada, Niša i drugih napadnutih gradova iz pravca Sarajeva. Branili se, kao što se sada brane i njihova braća.
Na Harkov nije palo ni zrno prašine.
Dao Bog da vam se mama bude tako branila od silovatelja. Zao mi je postenih Rusa ali mislim da su ga ugasili barem sto se tice ljetovanja u HR. A vjerujem da ce i ostale zemlje zabraniti dolazak ruskih turista. Nek se kupaju na C. Moru i razmisljaju kako da se rijese malog ( velikog) Hitlera.
Mediji su ZLO!
Rusofili i srpsko-ruski botovi: "libija, irak, afganistan, vijetnam.... Kmeeeeeeek". Onda ih pitaš šta je sa finskom, češkom, slovačkom, mađarskom, poljskom, gruzijom, afganistanom, pa finska, latvija, estonija... Sve zemlje koje je rusija napala ili okupirala u nekom trenutku. I tu tipični srpsko-ruski bot zatrokira 😁 i vraća se na dobro staro kmečanje o ugroženosti, srpstvu itd.
Isti clanak na index.hr ko ovde koga kopira, jbt i ja bih mogao biti novinar samo copy/paste
Glupani, niste vi napadnuti..putinovo jednoumlje ili progon,ubistvo,trovanje..pa biraju jednoumlje.
Isto vam tako veličanstveno u kući bilo
ovo isto da je u nisu pjong yangu ili sokocu...
92-95 isti govor kod komsija a i danas je isto tako.Slucajno???Ne bih rekao
Kada ono porede zrtvu i zlocinca...
Vidi glava odvratnih. Isti ko ovi “naši” preko drine. Bagro odvratna