Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to da se sad stanovništvo vraća kad su te iste, pobunjenici prije 2 godine oslobodili od "zlotvora" Asada...
zapadnjacka propaganda koja nije uspjela
Samo mi je žao 150 000 ljudi koji su poginuli,neka im je rahmet...ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo SAD i EU novog poraza,Sirijci jadni se vraćaju svojim kućama i gledaju šta im uradiše marve bjelosvjetske....
meni je svjedno ko ce pobijediti samo nek se krkaju sto vise to ameriko nadzi jos koje zariste dole kod muslimana
A ono gore žarište kod braće ti pravoslavaca u Ukrajini kad se moram spuštati na tvoj nivo. I ono također SAD počinje nadgledati...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Asad je toliko mocan da je morao pregovarati sa "teroristima" da napuste dio Homsa koji su kontrolirali. "Teroristi" su izasli sa naoruzanjem, a prolazeci pored punktova mocne Asadove vojske mogli su im mirne duse pokazivati srednji prst. Toliko o moci zlocinaca. Ali, ono sto me fascinira je identicnost komentara srpskih nacionalista (cetnika) i siitskih muslimana. Zakljucak se sam namece.
ovo je taktika al kaide i zapada jer taj dio homsa je stalno bio pod opsadom i 2.000 hiljada boraca bukvalno onesposobljeno za borbu. sad kad su se izvukli i kad se pregrupisu zadace udarac Asadu kakav nije ni sanjao. takodjer pobunjenici drze glavno čvorišta u Alepu i kompletan grad gdje je puno Asadovih trupa u okruženju itd. tek ce ovdje da zapuca i da se borbe razbiju.
sije treba istrijebiti zajedno na celu sa asadom
Evo sad razumijete zasto Obama nije slao vosjku tamo nego je samo zahtjevao da priloze svoje hemijsko oruzje.
Mosnjaci dosli , ubijali , terorisali i na kraju otisli . Dragi Sirijci Mosnje su tako pokusali i u BiH ali im je kicma slomljena , otkopavaju teroriate i dan danas i smjesteni su kako mi to zovemo u Trokutistan , 24% teritorije odakle pomalo histerisu na klix-u i jos ponekom portalu . Divljac je ogradjena u Zoo :)))
Problem će sada biti pobješnjele vehabije kada nam se vrate u BIH krvavih ruku i izvađena mozga.
cijela europa ima taj problem ,a nemaju lijeka.
pazi se kad dodju,a to pises jer znas da si kriv i zato sprema se kazna booooooom hahahahahaha shala nije strah u kostima
STA CE OVO BITI PA JE KLIX OVAKO UMJEREN ILI SE PROMJENIO VLASNIK ILI MU OTLAZALA ANADOLIJA :)
fasisti i islamski fanatici gube na svim frontovima...ruski medved se probudio iz visegodisnjeg sna..tako se to radi gospodine rasPutine...kratko ali j***tacno
Kako sad ovo???? Kako oslobodilačka vojska Sirije,ovo da uradi???? Aha,istorija će se pisati na novo...pobjednik je piše....
tooo. samo tako Assad legendo bori se protiv salafista i Al-Quaidovaca i pobij ih sve
genocidni četalji i komunjarske balije navijaju za zločinca Asada. a vijest prenosi tanjug, divota, kao u najmračnije vrijeme 1992-1995 godine genocidne politike smrdljivih Srbalja i vlašina koji su spalili vijećniocu i ubili 11600 gradjana Sarajeva !
A gdje su nasi Mevlidi?
vjerovatno onako bradati ti karaju mamu sestru i ženu
mentol kakvo je to izražavanje, brzo u prvi razred da se naučiš ponašati po mogućnosti kod kakve mlade učiteljice. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Assad pobjedjuje uvjek pravda pobjedjuje vehabije i teroristi primili jak udarac od kojeg se nece moci oporaviti obama merkel i ostali fasisti jako tuzni i nervozni i placu..
Odlaskom pobunjenika stanovnici se vraćaju? Sve i više nego jasno.
čestitam narodu i gospodinu asadu
Kakva propaganda i ko kome priča istinu? Ko je to na strani asada šta ti je ba polij se hladnom vodom.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)