Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce se ljudi hraniti ??? Nije ovo sportski ribolov
Mogu se ovi hejteri kurbana nasladjivat koliko hoce, ali vrhunski sportisti su na qurban-diet, naime povratnik client Miralem Pjanic je od odlaska iz Barcelone vratio se provjerenoj metodi hranjenjem kurbanskih delikatesa, od kojih posebno izdvajam SUPREME kompot koji sa svojom nutritivnim supstancama dovodi do vrhunskih rezultata (check SofaScore ratings od Pjanic u zadnjih nekoliko utakmica 😎)
A kad muslimani kolju zivotinje za Kurban bajram, gdje se vecina mesa podijeli i pojede, onda se ovi krscani zgrazavaju, a pogledajte ovo ubijaju 1 500 delfina uglavnom iz zabave, jer ne mogu pojesti svo to meso.
niko se ne zgrazava nad kurbanom, zgrazava se nad bacanjem ostataka gdje se stigne, jer bosnjak musliman iz religije samo bira ono sto mu odgovara.