Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dance, dance, dance, dance, dance to the radio.
Klixu ba, ma zaboli mene za Francuskom, pored nasih problema vi o Francuskoj at pucalo se, pa to je u Bosni svakodnevnica, kao dobar dan, da Ii je francuski portal prenio svojim francuzima stravicno ubistvo u centru grada gdje je muz suprugu izbo na smrt pred ocima javnosti, da li je prenio gangsterski napad u pol bijela dana pored setalista i prestrasivanja stanovnistva dok su uzivali u podnevnoj setnji...sto cisto sumnjjam zaboli njih patka za Bosnom, Klixu nasto li si nalik
Cuo sam da je slicno sranje bilo jutros inu laosu.de to provjerite.
Evo ga k'o kod nas :D
Pa nista nije cudo.kod nas oruzje radi svaki dan
Imamo mi dosta materijala u Bosni, tako da ne morate pisati o pucnjavi u Parizu :) PLUS, zamjeriti ce vam ovi iz Buca Citya!
Gdje su sad oni "dežurni" Klix-ovci da se čude kako to ima ubistava u EU tj u Francuskoj, pa zašto i kod njih nije zločin spriječila francuska policija. Nije samo da se kod nas dešavaju ružne stvari (ubistva), a policija ne može biti na svakom milimetru teritorije.
Jest' ali ovi ako ga uhvate ne vjerujem da ce ga preslusati i odmah pustiti :)
U Parizu pocelo ko u Sarajevu
Statistika se ovdje odnosi na 2.5 mio stanovnika.
Svugdje ima budala.
Statistika se ovdje odnosi na 2,5 mio stanovnika....