Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blago njima, oni smiju legalnim oruzjem braniti svoju imovinu i svoj zivot.....bravo.....
sinko...ali americi imas zakon o porijeklu imovine...kod nas bi imovine branili oni koji su do imovina dosli putem pljacke drzave...znaci lopov bi branio ono sto je ukrao...
Sto se mene tice ja bi tako uveo i u BiH. Za mene je posjedovanje oruzja i samoodbrana osnovno ljudsko pravo. Evo pogledajte, ima li igdije zastitara koji se placaju hiljade dolara po danu. NEMA. Zato ima oruzje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to nisu aktivisti to je banda pljackasa ,,olos sami
@terran to su sinonimi..
Šta je huligani? Onoga što je imovinu branio toljagom ste uspjeli nalupati. Ovoga sa M16-kom nemremo, aaa? Živio drugi amandman, pa neka priča ko šta hoće.
Crna kara izvršila agresiju.
Pouzdano znam da kod nas, lica koja su ovlaštena za nošenje i upotrebu oruža, policija, zaštitati, ma šta ko o njima mislio, oni su certificirani za to, imaju hiljadu i jedan problem ako upotrijebe oružje, a ne daj ti Bože da nekoga rane ili ubiju, dok u Americi obični građanin ima pravo sa ličnom kartom kupit oružje i braniti svoju imovinu bez ozbiljnijih posljedica.
Dobro je ovo😂
Ne "pregonite sa pucnjavom i pravima"! Ovaj par bi odgovarao da je odmah zapucao na demonstrante, da je pogodio nekog u leđa. Dakle, po zakonu imaju pravo na posjedovanje i pokazivanje oružja. Smiju upotrijebiti oružje tek ako nakon usmenog uzorenja osoba nastavi da se kreće prema njima na njihovom posjedu, nemaju pravo pucati u leđa osobi koja se povlači i nemaju pravo progoniti osobu.
Koja gamad ... ova je Amerika otišla u tri p.m.
blago njima imaju čime braniti imovinu.A imovina je svuda ( osim ovdje u regionu ) neko neda dvorište ,neko crkvu,neka otima i kuće i živote ali ne da ju mu se braniti.Ja opravda ovaj čin pa ja samo želim mir u svome .Pa valjda to je zakonito.
Mnogi misle da mogu pucati kako žele. Stao je na friško pokošenu travu i morali su pucati. Nije baš lako to dokazati
Jutros objavili gradonačelnica, a sad muškarac i žena..
A gradonacelnica zivi kao narko karteli u hacijendi od stotine miliona. Ovako ce i SDA-ovci, HDZ-ovci i Dodikovci sa puskama braniti svoju pokradenu imovinu
@Kalambur2 na jesen prijatelju, na jesen! E L E N A !
Sirotinja sirotinji glodje kosti!! Pogledajmo samo komentare ' da bi utoka da porokam sitne ' a Bakiru i Co. ne smiju zucnut :D doduse, svi ovi koji pozivaju na nosenje utoka, branili bi nelegalno stecenu imovinu :D jel tako??? ! Ova je kao Elenaaaa brani svoju imovinu :D To be Seen!
Žena upravu 100%,zakon im to dozvoljava.
Joj ubleha...hahahahahahah....Svi nešto viču, urlaju, prijete, obliječu kao kerovi al' niko muda nema da kroči na privatni posjed jer zna da mu je metak u ćelenku i da za to vlasnica neće odgovarati... Sa stokom i ruljom i treba samo tako. Postoje legalni i legitimni načini da se i gradonačelnica smijeni. Tako je u demokratiji a USA je poznata po vladavini zakona.
@TheYUpppie dzaba kad su ti Bakir, Novalic i Co. Izbusili dzepove...neMeres im se nadavati, a kradu i dalje!!? Kako?????? Jedino revolucijom i zabranom djelovanja i rada! Oduzimanjem nelegalno stecene imovine i pravdom... Lako je dici ekonomiju ovu nasu malu!!! Prestanite sa manipulacijom! pogani SDA zlotvori!! Jesen stize spremite se!!!
Rokaj brate