Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I support Muhammed Mursy... dusmani radite sta hocete al pravda ce uvijek pobjediti budite sigurni u to...
Jos niko u istoriji nije smijenjen svojom voljom!!
Terorista
na osnovu cega ?
pa na osnovu toga sto to kaze kršćanski terorist
Kamo srece da je ex-JNA postupila u maniru Egipatske vojske,na vrijeme pohapsila Slobu.Franju i Kucana i da se sve razrijesilo mirnim putem... Podrska Egipatskoj vojsci i generalima!!!
nek vas Bog prozivi zajedno na sudnjem danu pa se patite u paklu
Mrs vehabijo maloumna!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Muhamed Mursi al Ajat, kako glasi njegovo puno ime, je jedini izabrani, legalni i legitimni predsjednik Egipta.
Samo da nisi stao na stranu izraela i americkih sluga a protiv sirije jos bi bio predsjednik ovako niko ti ne moze pomoci pa ni tvoj erdogan :) , smrdi u zatvoru idiote .. Koliko si zatrpao tunela koji znace zivot Palestincima i sta ce tvom sinu americko drzavljanstvo????
ovo sadisticko govno assad mislio sam da se pravi glupim medjutim lik je lol glup na kubni,cu stao na stranu jehuda koje grdne pare sa amerima dali da se on drzavnim udarom svrgne,lolovozu lolovozni
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Isti ljudi koji te nasilno skinu sa vlasti sad ti sude. Nek ti Bog pomogne Mursi, demokratski si izabran, demokratski si donio ustav takav kakav je i opet te progone samo zato sto nisi zelio biti izraelski dupelizac