Ubistvo Amerikanaca
0
Murat Uka osudio zločin svog sina
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja podrzavam Arida Uka, cak bi se sa njim podrpala
Arad=Bektasevic=Taci=Silajdzic=Shiptar=Bosnjo=terorista iz prve ruke.
ajde ćale ne seri,arid je baš faca
Vidi zmija vidite koje su to samo zmije muslimani a pale svece sire radikalni islam a sad kao nisu oni ti. Ne podnose krscane a sad kad ih onaj sto ih stit od Srba koje su oni sami pobedili bez icije pomoci gleda postrani odma mole i pravdaju se pale svece bez i malo ponosa ili stida! ŠIPTARIJA GOV.NARIJA!
...psa da te ujede
Savezno državno tužilaštvo Njemačke, povodom napada kosovskog Albanaca, prvog na teritoriji Nemačke,... nepismenjaci, kad kopirate tekstove sa srpskih portala, obratite paznju da barem budu na ijekavskom . ...rekao je otac za \'\'Bild am sonntag\'\'... takodjer, imenice se u njemackom jeziku pisu velikim slovom: Bild am Sonntag Napad kosovskog Albanca izazvao je brojne komentare o novom tipu usamljenih, na Internetu aktivnih islamskih terorista, koji se, kako kažu eksperti, teško da mogu otkriti. no comment
Stravićno