Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ti Allah podari lijep dzenet. Zauzio si
Na IQ testu je bio prosjecan. Inace na Islam je presao zahvaljujuci Malcolmu X koji je bio tadasnji najveci borac za prava crnaca a narocito za obespravljene crne muslimane, tako da se tu vise moze povuci neka paralela zasto se okrenuo Islamu, vise zbog toga nego sto je osjetio neku duhovnu potrebu.
Vidim muslici ne znaju napisati kompleksniju recenicu pa piskaraju neke klinacke fazone, hajmo djecico spavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kličko je vladao godinama ali će se zaboraviti za 5g. A ovakvi ljudi kao Ali se više ne rađaju. To su megaliti u ljudskom obliku, a.r. Muhamede!
pa borba Klicka ti dodje isto meksicka sapunica, samo se grle i placu, nigdje nikakve akcije! u starija vremena, doba Alija, to je bila marisavina!!! i danas je bolje pogledati snimak tih borbi sa VHSa nego Klicka u zivo!
@Koll sta ti tu nije jasno?
Cassius Clei kakvav crni Muhamed....tu je uzeo samo da ne ide u vojsku
Bas pravi islamski obicaji , 6-7 dana u hladnjaci prije ukopa !?
Jedna Legenda sto se vise ne rada. Blago njemu kada mu je Bog dao snagu i volju da do kraja ga svijest Posluzi a njegovoj Fameliji Nek je vjecni ponos i sabur.
Nek mu je lahka zemlja Bosanska
Kasno sinoc, pred spavanje, citam vijest kako je Ali-jeva zdrastvena situacija pogorsala, te da su clanovi najuze porodice s njim...Kontam: jbte, valjda nece... Probudih se, a prva vijest: 'Umro je Mohammad Ali'. Kao kroz maglu, klinac sam bio, dodje mi poznat osjecaj... a vijest je, onda, glasila: 'Umro je drug Tito'. Nekako, nadjoh paralelu... RIP, Najveci!
Kaze se Dzenaza.
Dzenaza a ne sahrana*
@Komentator123456 I dzenaza je sahrana, samo na arapskom.
Pocivaj u miru Legendo Svijet bi bio puno jadniji da tebe nije bilo