Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekoh ja, odsluzio jedan potrcko svoje pa hoce da ga zbace...Kojeg sad slugu gospodar Obama ima na umu za predsjednicko mjesto EGipta?
Tekst napisao: Benjamin Netanjahu Tekst čitao: Barak Obama
Hosni haveru, ne trebas se ti vise kandidovati, nego cemo kandidovati tvog sina.
Ili ce ga i dalje podrzavati i smisliti neku strategiju da opet neko amerikancima pogodan bude na vlasti, ili ce mu okrenuti ledja ko sto uvjek rade sa onima koji im vise ne trebaju i koji nemaju utjecaja...
Zagustilo Izraelcima a zapad se boji radikalnog islama i islamizacije država u kojima su vladali njihovi dojučerašnji poslušnici. Muslimanska braća naprijed i marš da uhvatite korak sa MODERNOM i naravno sa svjetskim naučnim napretkom. Vidimo da onaj tko zna i obrazovan je i ima dominaciju i opstanak u današnjem uređenju .
Joj koja ubleha je ovaj kompletan svijet danas. Gurala ga Amerika 40 godina, i kad su vidjeli da se 2 miliona ljudi pobunilo protiv diktatorskog djibera, sad Amerika shatro porucuje kao da se ne kandiduje. Joj ubleha, sto me majko ne rodi na marsu, tamo bi bar bio rahat.
Of course you can Mr Obama !!!