Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA NE BUDE KRALJ JE MRTAV - ŽIVIO KRALJ. Vrlo je lako moguće da će se pokušati samo zamjeniti Mubarak i par ljudi na vrhu a zadržati sve potpuno isto uz neke kozmetičke izmjene. To bi bila još jedna pobjeda režimskih snaga.
Ovi ameicki novinari ne da neznaju sta pricaju. Nego nemaju pojma u zivotu i svojim clancima vrijedjaju narod Egipta. Daogda zivjeli 2,3 dana kao Egipcani, odmah bi crkli.
Vijeće će uskoro izdati saopštenje s konkretnim koracima koji će se implementirati. Vijeće je svjesno da nema drugog načina prema naprijed osim ispunjenja legitimnih zahtjeva naroda.... Visoko vijeće zahvaljuje predsjedniku Hosniju Mubaraku na svemu što je dosad uradio, u ratu i miru, i pozdravlja njegovu odluku kojom je stavio interese države na prvo mjesto. Vijeće, također, odaje počast šehidima, koji su žrtvovali svoj život u borbi za slobodu svoje zemlje\".
P. utem d. ržavne t. elevizije n. arodu E. gipta obratio se i v. ojni v. rh. Prenosimo najzanimljivije djelove saopštenja: \"H. osni M. ubarak je odlučio da p. odnese o. stavku na mjesto . predsjednika r. epublike i povjerio u. pravljanje z.emljom V. isokom v. jeću O.ružanih s. naga E. gipta......
o