Horor u švicarskom zoo vrtu
0
Mrki medvjed zamalo na smrt rastrgao čovjeka
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doktor Faruk 26.11.2009. u 16:37 NE BI LOSE BILO KADA BI KOJI PUT I USTA OPRAO POGOTOVO KADA PRAZNIS CRIJEVA NA POGRESNU STRANU . KONTAS - TROPRSTI BARBARINE ?
Doktor Faruk 26.11.2009. u 16:37 SAMO TI PIJ REDOVNO LIJEKOVE PA CE TI ONI SKINUTI KOSULJU
za sve koji su mislili da je nesretni mladic koji je nastradao Pipo,srecna vijest nas i vas Pipo je dobro i trenutacno je na elektroshock terapiji pozdrav iz Jagomira
LJUDSKO SAOSJECANJE SA OVIM NESRETNIM MLADICEM MOZE BITI SAMO PROBUDJENO KOD LJUDI ALI NE I KOD TROPRSTIH BARBARA .
Ah njegovog babu treba traziti na potezu Istanbul Izmir Damask. On ti je kopile osmanske vladavine.
Danas je premijer Dodik izdao saopcenje za javnost u kome jasno navodi da je RS na strani medvjeda. Naime kako tvrdi u saopcenju RS ce poditi tuzbu protiv N.N. osobe koja je napala medvjeda i nemilosrdno se s njim htjela obracunati. Dalje se navodi kako je medvjed samo pokusao umiriti covjeka a da se policajac ponasao kao NATO i potpuno neopravdano i bez razloga pucao u miroljubivog medvjeda.
@rajvoSA ne moze njegov baHbo ni teoretski biti mosnjak kad mosnjaci tek postoje od 1993 kad je baHbo nacije kreirao novu naciju po definiciji islaHmske deklaracije.
SRBI SU ODUVJEK BILI NA STRANI MEDVJEDA
E jeste srpska stoka
Bas ste neki seljacici... Pisete \"medvjeđi brlog\"..cuj brlog...To je vrt koji je nedavno renoviran i prosiren kostao je preko 20 MIO CHF... Znanje imanje ; ) http://www.baerenpark-bern.ch/
u toku istrage utvrdjeno je da je medvjed N.N. (ime poznato redakciji) nestao iz okoline Sarajeva jos 1974 i od tada mu se gubi svaki trag. To je za istrazne organe izjavila Bukva Hanumic , majka nastradalog.
@POOX ti se stvarno s marsa pao,,cu ko je Pipo e svaasta sam ovde procitao al ovo!!!!!!!!
Zao mi medvjeda :(
ama ko je taj PiPO
test