Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazi Putin odobrenje da na miran nacin udje u Ukrajinu sa tenkovima i okupira citavu drzavu, i da promijene zastavu umjesto ukrajinske da bude ruska.Sitnica.
I da zastiti Rusiju od NATO fasista... SITNICA :)))!
drugovi i drugarice, vidim ovdje neki srbi ne podrzavaju slobodu i oslobodjenje Ukrajine, a podrzavaju okupaciju Rusije, e sad se pitam dali bi ti srbi podrzali da Kosovo okupira Presevo??? A ne znam drugovi sta srbi imaju sa Rusima, Rusi su pravoslavci i kakve veze srbi imaju snjima???
Free Ukraina Free Vojvodina Free Sandzak Free Presevo
I REPUBLIKA SRPSKA
free wi-fi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PO PRVI PUTA RUSIJA TRAZI ZASJEDANJE VANDREDNE SEDNICE UN... ETO PRAVOG RATA...
ih,nije valjda ?:))
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
...izmedju ostalog to je prioritet
POGLEDAJ PRAVU ISTINU O RATU U UKRAJINI. http://tinyurl.com/istinaoratu
ukrajina radi grešku s ulaskom vojske u istočne gradove. može samo izazvati gnjev tog naroda prema sebi. ne treba provocirati sukob sa rusijom.
Ma jah, Ukrajina je kriva. Trebali su dozvolit da Ruski pobunjenici ulaze u njihove gradove i skidaju im zastave, napadaju policajske stanice, drzavnu imovinu, i vojne baze.