Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@analizator Pročitaj sve o operaciji \"Mojsije\", možda se neke stvari i poklapaju sa prodajom Irana ili koga već drugoga.
Nevolim ruse nit cu ih ikad voliti nek je amerika svetska sila i nek se zna.. rusi da vladaju bosne nebi bilo
ma j* ruse ameri samo naprijed ;-)
OD POSTAVLJANJA STITA NA KAVKAZU NEMA NISTA...TO JE ISTO UPERENO PROTIV RUSIJE, A NE PROTIV IRANA...
Dvije su mogucnosti zasto je Obama \"klepnuo usima\", u vezi stita i protivraketnih sistema, pardon, zasto su preko njega Tvorci \"Globalne Politike\" poslali ovu poruku, jer se Obama nista ni ne pita. On je samo glsnogovornik.... Jedna je da ce Rusi \"nesto\" prodati\" zauzvrat, da li Republiku Srpsku, Iran ili Osetiju, a druga je da je ruska mafija toliko ojacala da se odcijepila od \"onih koji su je stvorili\" i vise se ne boji uci u sukobe sa dojucerasnjim \"GOSPODARIMA\". Ako je ova druga varijanta ispravna ONDA JE USKORO NASTRADAO CITAV SVIJET...
Ne znam vise sta se pravda Putin,nek jednostavno instalira atomska postrojenja na Kubi okrenuta prema USA i rijesen problem! Ha ja!