Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ste vi to htjeli curkinu,ako ste stjeli da ukraini uzmete teritorije trebali ste okupirat taj teritorij ane ovako hocu kakit necu kakit.miramarkovic je sa slobom srusila Yugu a izgleda ce i rusiju dok je nasla utociste u rusiji.
Lokalno rusko stanovništvo u Ukrajini neće u NATO
@vedat ma men je pomalo zao rusije,ja neznam kako je putin tako glup,pa bolje mu je bilo daj okupiro taj dio ukraine i dao ultimatum vraticu al nesmije niko nikad postavit bazu Natoa u ukraini,i ono za krim mu nije bilo mudro jest narod glaso za prikljucenje rusiji al uz neka obecanja rusije koja ce naravno slagat,meni se cini daj putin igrac amerike ovoj samo kamuflaza,jabi najvolio rusiju jaku al pravednu od ovih zapadnjaka nema pravde.