Gruzijski predsjednik
0
Moskva me želi smijeniti
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, jasno je da se ovdje radi o novcu. It\'s always about the money ;)
E moj VUK bolje da si sebi stavio nik MAJMUN! Ono srpski ne treba jer se podrazumjeva!
po tvom komentaru ispada da je Gruzija = Srbija. I jedna i druga pravoslavne zemlje, ostale bez dijela teritorija.....WTF?
Gruzija se preracunala - racun je stigao. Tako je to kada se cacka mecka.. da povuče trupe i vrati situaciju na stanje od 6. avgusta, odnosno \"status kvo\". \" A sta bi sa prihvatanjem \"nove realnosti\"? Ako se forsira da Srbija prizna neku \"novu realnost\", zasto ne bi i Gruzija morala isto da ucini? U vreme NATO bombardovanja Srbije vršene su ankete u mnogim zemljama koje su pokazivale odnos stanovništva prema bombardovanju. Jedina zemlja, uz Albaniju, u kojoj je većina stanovnistva bila za bombardovanje bila je upravo - Gruzija. Izlišan je svaki dalji komentar. Srbija treba da bude prva zemlja koja ce priznati nezavisnu Abhaziju i Severnu Osetiju, ako proglase nezavisnost. Jeste da nije prinicipijelno zbog Kosova, ali je pravedno.