Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oko Sarajeva je bilo vjezbi i ukopavanja teske artiljerije sa cijevima okrenutim prema gradu. Najbolje ce biti ako tu Rusku pascad odmah napadnu ali ne Tatari nego Ukrainci.
Obavijestila ih je kao što direktor obavještava podređene da će izaći na sastanak, informativno i bez pitanja za dozvolu..
KAD RUSIJA NESTANE TEK CE MIR DA ZAVLADA
to bi bio zaduzeni mir, svijet sa jednom supersilom koja bi tretirala ostale zemlje kao svoje pokraine bez ikakve obaveze bi radili sta im se hoce
Neko reče prije par mjeseci da će puć Treći svjestki oko Ukrajine :)
Ako ne oko Ukrajine onda 'e oko Bosne, jer protesti u bosni ne jenjavaju i samo je pitanje kada 'e da uklju;e radikalne grupe da prave nerede
Ko će ba dovest ozbiljnu vojsku do Bosne. Daleko Rusima, daleko Amerikancima. Ukrajina je nako potaman. Amerikanci su svakako mobilni a Rusima je prepišat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)