Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PEDERE TREBA ISTRIJEBITI
Još bi nam samo ovo s.r.a.nj.e trebalo. Svaka čast, Rusi!
Eee,javili se na pogrešnu adresu... Trebali su podnijeti zahtjev ruskoj pravoslanoj crkvi,pa bi neki vladika vjerovatno "izlobiro" kod svog momka Putina.
Homosexsualnost je BOLEST koju treba lijeciti.
Svaka čast braćo Rusi !!!
Respekt Rusima zbog ovoga... konacno nesto pozitivno i od njih... I kod nas bi se ovo pitanje trebalo staviti na referendum sa jednostavnim pitanjem gradjanima "dali ste za odrzavanje parade" ukoliko vecina kaze NE onda zabraniti bilo kakve pokusaje na recimo 10 god i iduceg referenduma, a ne nasilu nesto gurati sto velika vecina gradjana ne zeli... to nije demokratija...
Kod njih su stalno pozitivne stvari !!! Živjeli drugovi Rusi !!!
Ti si lud... idi se lijeci.