Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Morsi ti ces gore proci nego gadafija, pa gdje ces bolan na siriju .....
Izabran si od većine U svakoj normalnoj državi vlada većina
Haha. Ne postoji država na ovoj zemljskoj kugli gdje vlada većina.To je najveća podvala čovječanstvu. Evo primjer gdje su mi brojevi ostali u glavi.Zadnji izbori postotak izlaznosti 70%.Od toga 50% glasova je dobio onaj šijja.Znači šijja će ispunjavati volju 35% građana Irana koji su glasali za ovog predsjednika.A gdje je onih 75% grđana? U Bosni je to još gore gdje stotine predsjenika,ministara,i toliko je iscjepkano,gdje svako sprovodi volju svog plemena. U AMerici postotak izlaznosti 80%. 45% dobiju demokrate a 40% republikanci a ostalo nezavisnim. Znači manje od polovine od 80% koji su izašli na izbore a to je 30-35% američkih građana odlučuje o svima.Kada uzmemo u obzir koliko ovi građani imaju pravno na odluku i da su demokrate i republikanci dvije strane istog novčića,opet se vratimo na užu elitu koja vlada a narod bleji u toj demokratiji po notama koje su oni napisali.
Zaboravio sam navesti da se odnosi na izbore u Iranu.
Da je Tito ziv, okrenuo bi se u grobu.
Sada će doći Vehabije iz BiH, čim ih najure iz Sirije.
Pa hoćeš li ti udomiti jednog bradonju kada se vrati jer vidim da ih pominješ u temama koje nemaju veze sa njima?
zašto bi kad će otići da šire izraelsku revoluciju u Egiptu.
nije te narod izabrao da pretvaraš egipat u zaostalu državu u kojoj će selefije sabljom tumačiti kuran. podrška demonstrantima i vojsci.
Kao i u cijelom Arapskom svijetu .. podjela između Muslimana koji ne piju i Muslimana koji piju ...
Koja budalaština. Baš u Egiptu su otvorene sekulariste koje i ne tvrde da su muslimani.
TALIB ima li ista da ti odgovara sem na tvoje komentare da ti neko jjjebbe mater pa ti si pravi kontras ... Zar ti nije jasno turska i egipat padaju zbog sirije , bog je dao da se pozabave o sebi umjesto sto vode racuna o tudjoj kuci.... Idemo sirijo deri te fukare a u bosnu ne vracaj govna izdajnicka....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Egipat je drzava koja je imala minimalan dug svjetskim bankarima dok je Mubarak bio na vlasti. Sada su kroz "demokratske" izbore stavili Mursija na vlast, koji je u sustini selafija, ali i pomoc od Amerike ja halal ako je za "dobro Islama" i novcanik sa haram dolarima kod okolnih hodza i plutokrata. Uskoro cemo gledati kako Egipatski BNP-dug raste nebeskom brzinom od 7% do 70%.